6 símptomes característics de la depressió

Infografia sobre símptomes de la depressió
6 símptomes característics de la depressió

La depressió és un trastorn que afecta a més de 300 milions de persones a tot el món. A continuació, us mostrem una infografia amb els 6 símptomes més comuns.

Servei gratuït de primera atenció

Oferim un servei gratuït de primera atenció, en el qual seràs atès per un dels nostres professionals especialistes en trastorns de conducta. En aquesta primera atenció es realitzarà una primera acollida de la petició i se t'oferirà un recurs, propi o extern, on poder tractar-la amb major profunditat.

En compliment de la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, s'informa que El Responsable del tractament de les seves dades personals són Amalgama 7 i associats centre d'atenció bio-psico-social al jove i als l'adolescent S.L. i Fundació Ampans. La Finalitat del tractament és materialitzar la relació contractual i la Legitimació és el contracte. No se cediran les dades a tercers ni usats per a altres finalitats, llevat dels legalment previstos o els necessaris per materialitzar la relació contractual. Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades, així com altres drets explicats a la Informació addicional, visitant:http://www.amalgama7.com/protecciondatos ohttps://www.ampans.cat/es/politica-privacitat. Pot contactar en qualsevolmoment amb el delegat de Protecció de dades adpd@amalgama7.com odelegatprotecciodades@ampans.cat.